What would you like to find?

BODY WELLNESS EN BODY VERBETERENDE BEHANDELINGEN

Lichaamsbehandeling

Elke ochtend en avond – na het reinigen – smeren we boosters, serums en crèmes op ons gezicht. Ons lichaam vergeten we vaak; dit krijgt misschien een snel likje bodymilk … als we genoeg tijd hebben. Vijfentwintig procent van het immuunsysteem van ons lichaam bevindt zich in onze huidcellen. Maar slechts een klein deel van onze huid bevindt zich op ons gezicht – de rest bevindt zich op ons lichaam; daarom moeten we er beter voor zorgen.

Hoewel ons lichaam niet zoveel wordt blootgesteld aan zon en luchtvervuiling als ons gezicht, bestaan verslappingen, een doffe teint en verkleuringen ook ónder de nek. Daarom bied ik ook een lichaamsbehandelingen en massages aan voor het lichaam.

Lichaamsbehandelingen

VERNIEUWEND
Body Peeling Treatment
45 min
€ 75,00

Deze zachte exfoliërende massage helpt de huid detoxen en vernieuwt de energie voor een frisse start.

ANTI-AGING
Hands Treatment
30 min
€40,00

Deze ontspannende handmassage met anti-aging voordelen, helpt om de energiestroom in de handen te herstellen, terwijl de huid wordt geregenereerd.

VERBETEREND
Body-Enhancing Treatment
60 min
€90,00

Deze evenwichtsherstellende en stimulerende massage laadt positieve energie op voor lichaam en geest.

WELLNESS
Body Wellbeing
60 min
€ 90,00

Deze warme, rustgevende en stressverminderende massage biedt diepe ontspanning voor herstel van een harmonieuze energiestroom.

Wil je ook jouw lichaam optimaal verzorgen met een body wellness of body verbeterende behandeling?

Heerlijke lichaamsmassages voor positieve energie

Verzorg ook je lichaam met een heerlijke complete massage van Maria Galland. Een holistische aanpak die de behoeften van huid, lichaam en geest combineert – om vrouwen te helpen hun energie vrij te maken en te koesteren en zo hun ware unieke en onderscheidende schoonheid te onthullen. De nieuwe lichaamsmassages geven een intense stroom positieve energie voor huid, lichaam en geest.

Verzorg ook thuis je lichaam met Maria Galland producten

De indrukwekkende effecten van Maria Galland lichaamsbehandelingen zijn het resultaat van enerzijds de zorgvuldige en deskundige handen van goed opgeleide schoonheidsspecialisten en anderzijds de hoogwaardige, professionele verzorgingsproducten die worden gebruikt in de Maria Galland Salon. Wil je de producten thuis ook graag gebruiken? Ze zijn te verkrijgen in mijn schoonheidssalon of eenvoudig te bestellen via mijn Maria Galland Webshop.

Wellness dagje: combineer een heerlijke massage met een gezichtsbehandeling

Laat je lekker een ochtend of middag in de watten leggen. Combineer een heerlijke massage met een effectieve, ontspannende gezichtsbehandeling. Je voelt je als herboren na een wellness dagje bij Schoonheidssalon Annet Wolters. Vraag naar de mogelijkheden!