What would you like to find?

ALTIJD EEN STRALENDE BLIK

Wimpers verven & liften

Je wimpers verven is een eenvoudige en ideale oplossing voor actieve en sportieve vrouwen die er altijd stralend en verzorgd uit willen zien. Je wimpers verven geeft met minimale inspanning het maximale resultaat. Je hebt altijd die stralende blik, 6 – 8 weken lang. Ideaal als je geen zin of tijd hebt om je druk te maken over je make-up en toch graag verzorgd de deur uitgaat. Je wimpers verven doen we laagje voor laagje. Dat geeft een extra diepe kleur en intense blik!

Semi permanente mascara van MYscara

In plaats van wimpers verven kun je ook kiezen voor een semi permanente mascara van MYscara. De semi permanente mascara is een veilige, oogvriendelijke wimpercoacing die 4 tot 5 weken perfect op je wimpers blijft zitten. Het geeft een diepe kleur, extra volume aan je wimpers en een mooie natuurlijke uitstraling.

Een semi permanente mascara van topkwaliteit

  • Een diepe kleurtint met een natuurlijke uitstraling
  • 24 uur per dag extra wimpervolume
  • Zowel boven- als onderwimpers
  • De kleur geeft niet af, bijwerken is dus niet nodig
  • Onbezorgd douchen, zwemmen, naar de sauna en op vakantie

Wimpers verven en wimperlifting

MYscara semi permanente wimpercoating
€ 45,00

Blijft 2 tot 3 weken prachtig zitten

Verven wenkbrauwen
€ 15,00
Verven wimpers
€ 15,00
Verven wenkbrauwen en wimpers
€ 27,00
Wimperlifting
€ 45,00

Zonder make-up altijd een stralende blik

Wimperlifting

Wil je de natuurlijke expressieve uitstraling van je ogen verder versterken? Dan is wimperlifting wat voor jou. Je wimpers liften betekent je wimpers permanent krullen. Je wimpers worden gelift en gekruld zonder mascara of wimperkrultang. Je ogen lijken groter en het benadrukt je vrouwelijke blik op een natuurlijke manier. Je wimpers liften is eenvoudig en zorgt dat jij de komende 6-9 weken geen mascara en wimperkrultang nodig hebt!

wimpers verven