What would you like to find?

ALTIJD PERFECT VERZORGDE HANDEN EN NAGELS

Manicure

Wie voldoende aandacht besteedt aan handen en nagels, ziet er altijd verzorgd uit. Want na een lekkere scrub, heerlijke massage, verzorging van je nagelriemen en een voedende olie of handcrème zien je handen en nagels er zacht en perfect verzorgd uit. Als manicure geef ik je ook graag tips om je handen thuis zelf optimaal te verzorgen.

Manicurebehandeling en nagelverzorging

Een manicurebehandeling en extra nagelverzorging zijn ook prettig en waardevol voor mensen die door ziekte, medicijnen, hun beroep of bijvoorbeeld een zwangerschap broze nagels en pijnlijke handen hebben. Een manicurebehandeling is perfect wanneer je last hebt van droge handen, slecht doorbloede handen of pijnlijke kloofjes. Met extra nagelverzorging maak je het helemaal af. Je handen voelen niet alleen zacht en prettig aan, maar zien er ook weer mooi uit.

Manicure behandelingen

CND Shellac
30 min
€ 35,00

Aanbrengen van je favoriete CND Shellac kleuren op de nagels van je handen en voeten

Manicure
€ 31,50
Manicure + CND Shellac
€ 42,50

Combinatie van Manicure en aanbrengen van je favoriete CND Shellac op de nagels van je handen

Wil je dat jouw handen en nagels er zacht en perfect verzorgd uitzien?

CND Shellac

Hou je van mooie handen met perfect gelakte nagels, maar wil je geen gelnagels of nagellak die je natuurlijke nagels beschadigen? Met de CND Shellac nagels draag je ruim 2 weken lang schitterend gelakte hoogglans nagellak, zonder schade aan je eigen nagels. CND Shellac is geen gellak of gelnagel, maar een hybride nagellak. Je brengt hem aan als een nagellak en hij draagt als een gel.

CND Shellac kleuren

De eigentijdse CND Shellac kleuren zorgen gegarandeerd 2 weken voor mooi en goed verzorgde nagels. De UV-cured polish kun je alleen door een professionele en goed opgeleide manicure laten aanbrengen. Ik gebruik in mijn salon altijd het volledige systeem. Je nagels worden goed gereinigd en verzorgd volgens vaste stappen, waardoor ik een mooi en langdurig resultaat 100% kan garanderen.