What would you like to find?

BIO PEELING VOOR NATUURLIJKE HUIDVERBETERING

Peeling

Heb je last van onzuiverheden, acne, een glimmende of vette huid, rimpels en lijntjes, littekens, couperose, pigment of ouderdomsvlekken in je gezicht? Wil je de frisse, gezonde uitstraling van je gezichtshuid terug? Met een bio peeling van Vitaliderma wordt de oorzaak van je huidprobleem op een natuurlijke manier bij de wortel aangepakt. Met als resultaat zichtbare huidverjonging en huidverbetering. Je natuurlijke schoonheid is weer zichtbaar en je huid straalt op een frisse en natuurlijke manier.

Natuurlijke huidverbetering van binnenuit

De bio peeling van Vitaliderma is een natuurlijke peeling op basis van phyto-plancton, kruiden en perfluor-carbon. De krachtige gezichtspeeling wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt voor huidverbetering. Het bevat 98% natuurlijke kruiden en zorgt dat je huid wordt geactiveerd om zich te vernieuwen, te herstellen en te genezen.

De bio peeling voor huidverbetering is effectief bij:

 • Acne(littekens ) en onzuiverheden
 • Eczeem, rosacea en psoriasis
 • Droge, vochtarme of slecht doorbloede huid (rokershuid)
 • Grove poriën en glimmende huid
 • Anti-aging behandeling voor rimpels en fijne lijntjes

Natural Peeling behandeling

Natural Peeling behandeling
75 min
€ 89,65

Een geweldige peeling voor de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, onzuivere en vette huid, rimpels/ verzakte huid, droge huid, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en vergrote poriën. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Doordat de Langerhans-cellen worden gestimuleerd en de bacteriegroei wordt gedood, worden acne, eczeem en rosacea in de meeste gevallen tegengegaan.

AANBEVOLEN
Kuur van 3 keer
3 keer 75 min
€ 248,30

Voor het beste resultaat wordt een kuur van 3 keer aangeraden

VIP
Kuur van 5 keer
5 keer 75 min
€ 404,25

Afhankelijk van het huidprobleem kan de kuur uitgebreid worden naar 5 keer

Maak je natuurlijke schoonheid weer zichtbaar!

Peeling in combinatie met biosensor

Wil je de huidverbetering van binnenuit nog verder ondersteunen, dan onderzoeken we waar jouw lichaam en huid behoefte aan hebben. Met behulp van een speciale biosensor meten we je lichaam door. We achterhalen bijvoorbeeld allergieën, intoleranties, tekorten aan vitaminen en mineralen en emotionele belasting of burn-out klachten. Op basis daarvan krijg je (voedings)adviezen op maat die zorgen voor een nieuwe, gezonde balans in jouw lichaam die de huidverbeterende werking van de peeling nog verder versterken.

Hoe werkt de bio peeling voor je gezicht?

De bio peeling zorgt dat je natuurlijke huidvernieuwingssysteem wordt geactiveerd. Normaal vernieuwt je huid zich iedere 28-30 dagen. Met de bio peeling gebeurt dat in 8-10 dagen. De kruiden dringen diep door in je huid en stimuleren de doorbloeding, waardoor de aanmaak van collageen (voor een stevige huid) en elastine (voor je huidafweer) worden gestimuleerd. De bio peeling voor je gezicht is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige huid.

 • Vermindert de talgproductie
 • Stopt ontstekingsreacties
 • Je huid wordt diep gereinigd
 • Verhoogt de celvernieuwing
 • Verbetert de doorbloeding
 • Geeft je huid een gezonde en natuurlijke uitstraling