What would you like to find?

JE HUID WEER GLAD, GEZOND EN STRALEND

Acne behandeling

Heb je last van acne, puistjes en een onzuivere huid? In mijn schoonheidssalon kan ik je goed behandelen. Jouw huid is uniek en de oorzaak van een onzuivere huid kan heel verschillend zijn. De acne behandeling begint daarom met een uitgebreide huidanalyse. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan samen, waarmee de oorzaak van jouw huidproblemen wordt aangepakt en je huid er straks weer glad, gezond en stralend uitziet.

Acne behandeling van buitenaf én van binnenuit

Voor de behandeling van acne en een onzuivere huid werk ik volgens de Inside & Outside filosofie. Voor een doeltreffend en blijvend resultaat is de acne behandeling niet alleen gericht op de buitenkant van de gezichtshuid, maar behandelen we de acne ook van binnenuit. Met een speciale biosensor sporen we voedings- en mineralentekorten, voedingsintoleranties en allergieën op. Met voedingsadviezen op maat zorg je voor een betere balans in jouw lichaam en huid. Je huid wordt rustiger, gladder en gezonder.

Acne behandeling

Natural Peeling behandeling
75 min
€ 89,65

Een geweldige peeling voor de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, onzuivere en vette huid, rimpels/ verzakte huid, droge huid, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en vergrote poriën. Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Doordat de Langerhans-cellen worden gestimuleerd en de bacteriegroei wordt gedood, worden acne, eczeem en rosacea in de meeste gevallen tegengegaan.

AANBEVOLEN
Kuur van 3 keer
3 keer 75 min
€ 248,30

Voor het beste resultaat wordt een kuur van 3 keer aangeraden

VIP
Kuur van 5 keer
5 keer 75 min
€ 404,25

Afhankelijk van het huidprobleem kan de kuur uitgebreid worden naar 5 keer

Pak de oorzaak van acne aan met de juiste behandeling. Dan heb jij straks weer een gladde, gezonde en stralende huid.

Peeling Acne

Een effectieve acne- en puistjes behandeling is de peeling van Vitaliderma. Deze bio peeling bevat alleen natuurlijke kruiden en zorgt dat je onzuivere huid van binnenuit wordt geactiveerd om zich te vernieuwen en te herstellen. De talgproductie normaliseert, wondjes genezen en littekens verdwijnen. Je huid ziet er jonger uit en heeft weer de frisse, gezonde uitstraling die bij jou hoort.

Acne behandeling bij je schoonheidsspecialist

Een acne behandeling bij schoonheidsspecialiste Annet Wolters is altijd maatwerk. We stellen de behandel samen na een uitgebreide huidanalyse. Met de acne behandeling zorgen we voor:

  • Diepe reiniging van de je huid
  • Minder talgproductie
  • Betere celvernieuwing
  • Betere doorbloeding van de huid
  • Een sterke en gezonde huid van binnenuit
  • Genezing van wondjes en littekens
  • Een natuurlijke en frisse huiduitstraling