What would you like to find?

LANGDURIG EEN GLADDE EN SUPERZACHTE HUID

Epileren & harsen

Ongewenste haartjes op benen, gezicht, bovenlip, oksels, bikinilijn, mannenborst en mannenrug verwijderen we moeiteloos en langdurig met de natuurlijke waxlijnen van LYCON. Leverde epileren en harsen vroeger vooral een pijnlijke, rode en geïrriteerde huid op? De nieuwste waxformules die ik graag gebruik in mijn salon, bevatten verzorgende bijenwas en aromatische oliën die de huid ontspannen en verzorgen. De haartjes blijven weken weg en de huid voelt al die tijd superzacht en glad aan.

Behandelingen epileren en harsen

Epileren
€ 14,00
Harsen onderbenen
€ 35,00
Harsen hele been
€ 55,00
Harsen oksels
€ 20,00
Harsen bikinilijn
€ 27,50
Harsen bovenlip
€ 12,50
Harsen bovenlip in combinatie met behandeling
€ 6,00
Harsen kin
€ 15,00
Harsen kin in combinatie met behandeling
€ 8,00
Harsen bovenlip en kin
€ 25,00
Harsen rug
€ 39,50

Met de nieuwste waxlijnen blijven haartjes wekenlang weg. Je huid voelt superzacht en glad aan.

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren met een pincet is lastig. Het resultaat is niet strak en maar van korte duur. In plaats van wenkbrauwen epileren gebruik ik daarom de nieuwste EyeBrow Hot Wax van LYCON. Een superzachte natuurlijke wax op basis van bijenwas waarmee ik je wenkbrauwen snel, pijnloos en langdurig in shape breng. De wax voelt prettig aan, heeft een aangename lauwwarme temperatuur en is speciaal ontwikkeld voor de allerfijnste haartjes. De verzorgende calendula en kamille beschermen de tere huid onder je wenkbrauwen.

Ontharen mannen

Voor steeds meer mannen is het ontharen van nek, rug, torzo en benen een normaal onderdeel van hun lichamelijke verzorging. Voor het ontharen van mannen heeft LYCON daarom een speciale Hot Wax mannenlijn ontwikkeld. Deze sterke wax verwijdert gemakkelijk dik en hardnekkig haar vanaf 1 mm. De natuurlijke hars is verrijkt met bijenwas en verzorgende oliën. Je bent wekenlang haarvrij en geniet van een zachte huid, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren. Ontharen voor mannen was nog nooit zo eenvoudig en effectief!