What would you like to find?

Liften zonder snijden

Be Lifted Plasma

De Be Lifted Plasma behandeling is een behandeling waarbij rimpels verminderd worden, de huid gelift wordt en/of een ooglidcorrectie uitgevoerd kan worden zonder te snijden of te injecteren. Middels deze behandeling wordt er een beroep gedaan op het zelf herstellend vermogen van de huid waarna deze er zichtbaar jonger en gelift uit komt te zien.

Voor wie is de Be Lifted Plasma behandeling geschikt?

De Be Lifted Plasma behandeling is geschikt voor alle rimpels op het gezicht. Daarnaast is de behandeling geschikt voor hangende oogleden en overtollige huid bij de boven en onderoogleden. Echter is het bij de hangende oogleden van belang dat de oogleden hangen door overtollige huid en niet door vet. Dit wordt tijdens een intake gesprek door de huidtherapeut bepaald.

U kunt onder andere denken aan:

  • Boven- en onderoogleden
  • Fronsrimpel
  • Voorhoofd
  • Neuslippenplooi
  • Boven- en onderlip
  • Kin
  • Wangen

Be Lifted Plasma behandeling

Boven ooglid
€ 375,00
Onder ooglid
€ 375,00
Boven en onder ooglid
€ 650,00
Fronsrimpels
€ 125,00
Bovenlip
€ 300,00
Onderlip/kin
€ 350,00
Neuslippenplooi
€ 275,00
Voorhoofd
€ 399,00
Wenkbrauwlift
€ 275,00
Halslift
€ 450,00
Decolletelift
€ 450,00
Mini facelift
€ 600,00

(kaak, huid voor oren, kin)

Huidplooien voor de oren
€ 275,00
Pigmentvlekken (t/m 5 stuks)
€ 125,00
Buik
€ 500,00
Littekens
€ 125,00

Rimpels verminderen, de huid liften, ooglidcorrectie zonder te snijden of te injecteren.

Hoe werkt het?

Enkele millimeters boven de huid wordt middels de Be Lifted Plasma applicator een plasmatischeflits geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de huid op die locatie verdampt en geminimaliseerd wordt. Hierdoor ontstaat er een zogeheten plasmaspot. De plasmaspot verandert in een korstje dat binnen 5 tot 7 dagen van de huid valt.

 

Middels deze behandeling wordt de huid getriggerd om collageen en elastine aan te maken. Door de aanmaak van collageen en elastine en het minimaliseren van de huid ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en de huid eromheen.

 

Voor de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht. Vervolgens bepaalt de huidtherapeut welke techniek het beste toegepast kan worden. Middels de Be Lifted Plasma applicator worden er plasmaspots op de huid gemaakt. Dit voelt aan als een vet spetter wat op de huid komt. Ter verzachting wordt er aan het einde van de behandeling een herstellende crème aangebracht. Deze crème kunt u tevens aanschaffen om het herstel van de huid sneller en mooier te laten verlopen.

Be Lifted plasma behandeling bij je schoonheidsspecialist

Een Be Lifted Plasma behandeling bij schoonheidsspecialiste Annet Wolters is altijd maatwerk. We stellen de behandeling samen na een uitgebreide huidanalyse.

Het resultaat van de behandeling houdt gemiddeld 2 jaar. Het resultaat kan door middel van een onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. 

Direct na een Be Lifted Plasma behandeling kan de huid er roze tot rood uitzien en zijn er zogeheten plasmaspots zichtbaar. Ook kan de behandeling een irriterend (prikkelend) en / of brandend gevoel geven. Met name bij de ogen maar ook op andere locaties in het gezicht kan er zwelling ontstaan. De zwelling zal na de behandeling toenemen. Normaliter verdwijnen deze effecten binnen 2 tot 3 dagen. De Plasmaspots veranderen in korstjes welke binnen enkele dagen van de huid zullen vallen. Onder deze korstjes ontstaat een  nieuwe, roze  huid.

Nee, voor de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht. Dit laten we intrekken zodat u de behandeling niet voelt.

Afhankelijk van de huidconditie en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen één tot drie behandelingen bereikt worden.

Op dag 2 na de behandeling zult u wakker worden met opgezwollen ogen of huid en in het ergste geval zelfs uw wimper rand. Dit is een normaal proces na de Be Lifted Plasma behandeling. Op dag 3 zult u merken dat het zwellen van de huid al wat afzakt. De zwelling zakt letterlijk naar beneden. Dit is een goed teken. De huid zal op dag 3 of 4 meestal behoorlijk gaan jeuken, dit hoort bij het genezingsproces. U kunt hierop eventueel Cicalfate crème aanbrengen die de huid hersteld. Op dag 4 zal de huid al weer zo goed als normaal uitzien qua zwelling en op deze dag zult u merken dat er al veel korstjes loslaten van de huid. Op dag 5 merkt u dat de meeste korstjes zijn losgelaten. Bij een enkel geval duurt dit proces iets langer dan de beoogde 5 tot 7 dagen. De huid zal, nadat de korstjes eraf zijn, roze eruitzien en wat trekkerig aanvoelen. Deze roze, nieuwe huid kleurt tussen de 2 en 6 weken weer bij. Op het lichaam is deze tijd langer dan in het gelaat. 

Gedurende de tijd dat de korstjes aanwezig zijn op de huid reinigt u de behandelde huid elke ochtend en avond met een gaasje ( deze kunt u aanschaffen via een drogist of apotheek)  en wondreiniging. De wondreiniging krijgt u na behandeling van de huidtherapeut mee. Na het reinigen brengt u de meegekregen crème of Cicalfate crème aan. Wanneer u Cicalfate heeft aangeschaft kunt u deze crème blijven gebruiken zolang de huid gevoelig is.

Het prachtige resultaat houdt gemiddeld 2-3 jaar. Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging geoptimaliseerd worden.