What would you like to find?

ORGANIC SKIN CARE

Botanical Beauty behandelingen

Ontdek de harmonie tussen natuur en schoonheid met de exclusieve Botanical Beauty Behandelingen. De behandelingen zijn geïnspireerd op de kracht van planten en bloemen, en bieden een holistische benadering van schoonheid en welzijn. Laat je meevoeren naar een wereld van ontspanning en revitalisering terwijl ik gebruik maak van de beste natuurlijke ingrediënten om jouw huid en lichaam te verzorgen.

Behandelingen afgestemd op jouw huid

De Botanical Beauty behandelingen omvatten een breed scala aan opties, zodat je de behandeling kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften en wensen past. Van verjongende gezichtsbehandelingen tot ontspannende voetmassages, ik heb voor elk wat wils.
Ontdek de magie van Botanical Beauty en laat je betoveren door de kracht van de natuur.

Botanical Beauty behandelingen

HUIDVERBETERING
Skin Improvement Treatment
90 min
€85,00

Voor alle leeftijden. Voor de huid aangedaan door acné, eczeem, psoriasis. Op basis van Lavendel, Calendula-Mandarijn en Calendula-Rijstkiem. Reinigen, verzorgen, masseren, verbeteren, ontspannen.

ANTI-AGING
Argan Anti-Aging Treatment
90 min
€ 85,00

Vanaf 30 jaar, voor de rijpere huid. Op basis van Roos en Organic Argania. Reinigen, verzorgen, masseren, verbeteren, ontspannen.

ONTSPANNEN
Ontspannende Balancing Treatment
90 min
€ 85,00

Voor alle leeftijden. Voor ontspanning. Op basis van Lavendel, Roos, Calendula-Mandarijn, Calendula-Rijstkiem en Organic Argania. Reinigen, verzorgen, masseren, verbeteren, ontspannen.

HANDEN
Organic minerals handenbehandeling kort
30 min
€ 40,00

Ontspannen, scrub, pakking of booster.

HANDEN
Organic minerals handenbehandeling lang
45 min
€ 55,00

Ontspannen, scrub, pakking of booster, verzorging nagelriemen, masseren.

VOETEN
Organic minerals voetenbehandeling kort
30 min
€ 40,00

Ontspannen, scrub, pakking of booster.

VOETEN
Organic minerals voetenbehandeling lang
45 min
€ 55,00

Ontspannen, scrub, pakking of booster, verzorging nagelriemen, masseren.

Combinatie korting handen en voeten behandeling 25% korting

Mijn expertise met natuurlijke ingrediënten om jouw schoonheid naar een hoger niveau te tillen.

Ontspan en geniet van de natuur

Ik geloof in het creëren van een ontspannen en rustgevende omgeving waarin je je volledig kunt overgeven aan de genezende kracht van de natuur. Geniet in mijn salon, een oase van sereniteit, met zachte verlichting, rustgevende muziek en een vredige ambiance. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onderdompelen in een wereld van rust en herstel.

Botanical Beauty bij Annet Wolters

Ontdek de magie van Botanical Beauty Treatments en laat je betoveren door de kracht van de natuur. Neem vandaag nog contact met mij op om jouw ultieme verwenervaring te plannen. Ik sta klaar om je te verwelkomen en je te helpen stralen, zowel van binnen als van buiten.