What would you like to find?

YOU'VE GOT THE LOOK!

Visagie

Bij schoonheidssalon Annet Wolters kun je terecht voor professionele visagie. Of het nu gaat om een bruidsmake-up, make-up voor een bijzonder feest of een zakelijke gelegenheid, met professionele visagie zorgen we dat je make-up perfect aansluit bij je kleding en de gelegenheid. Zo zie je er niet alleen de hele dag mooi uit, je voelt je ook zelfverzekerd en helemaal in je element.

Make-up advies van je visagist

Doe je al jaren hetzelfde met make-up? Zou je graag eens wat anders proberen? Of het nu gaat om je dagmake-up of een feestmake-up, als professioneel visagist help ik je graag om meer uit je make-up te halen. Of je jezelf nu uitgebreid opmaakt of het graag eenvoudig houdt, samen kijken we welke make-up bij je past, zodat jij de hele dag door helemaal jezelf kunt zijn.

Visagie

Bruidsmake-up
€ 125,00

Inclusief proef make-up

Feestmake-up
€ 45,00
Extra wimpers
€ 7,50

Met professionele visagie zie je er niet alleen de hele dag mooi uit, je voelt je ook zelfverzekerd en helemaal in je element.

Bruidsmake-up inclusief proefmake-up

Ga je trouwen, dan wil je er de hele dag op je allermooist uitzien. Met een professionele bruidsmake-up ben je gegarandeerd het middelpunt van de dag. Als visagist luister ik goed naar wat je wilt en wat bij je past. Je make-up moet je natuurlijke schoonheid versterken, goed uitkomen op de foto’s en je de hele dag door laten stralen.

Proefsessie bruidsmake-up

Op je trouwdag laat je niets aan het toeval over. Daarom plannen we 2 – 4 weken voor de grote dag een proefsessie voor je bruidsmake-up. We proberen verschillende stijlen en kleuren zodat jij kunt kiezen waar jij jezelf goed bij voelt. Uiteraard worden de kleuren en materialen zorgvuldig afgestemd op je jurk, de bloemen, accessoires en kleding van de bruidegom. Zowel je proefmake-up als de bruidsmake-up op de dag zelf kan ik bij je thuis, in de schoonheidssalon of op locatie verzorgen.