What would you like to find?

LAAT JE HUID WEER STRALEN

Gezichtsbehandeling

Professionele gezichtsbehandelingen met de exclusieve producten van Maria Galland. Omdat geen vrouw hetzelfde is, maar wel haar eigen unieke schoonheid wil laten zien. Maria Galland werkt al bijna 60 jaar vanuit de filosofie dat onze schoonheid pas echt zichtbaar wordt met een ‘ultra-gepersonaliseerde huidverzorging op maat’. Daarom stemmen we alle gezichtsbehandelingen en producten volledig af op de behoeften en uitdagingen van jouw huid. 

Gezichtsbehandelingen

Klassieke behandeling
75 min
€ 69,50

Dieptereiniging, peeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende massage, serum en een masker

ANTI-AGE
Lift'Expert Treatment
90 min
€ 110,00

De behandeling SOIN LIFT’EXPERT verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor SOIN LIFT’EXPERT, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten. Een 100% manuele massage voor een vollere, stevigere huid, minder rimpels & gedefinieerde contouren. Aandacht voor de voornaamste probleemzones.

ANTI-AGE
Activ'Age Treatment
90 min
€ 117,50

De SOIN ACTIV’AGE behandeling, speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling. De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen zichtbare resultaten. Manuele beeldhouw massage. Uw huid is soepeler, gladder en beter gevoed en straalt van schoonheid. Gaat onmiddellijk alle tekenen van de tijd tegen.

VERKWIKKEND
Lumin'Eclat Treatment
90 min
€ 89,50

Deze verkwikkende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam. Minimaliseert de eerste tekenen van veroudering. Onmiddellijk anti-vermoeidheidseffect. Kick vol energie en frisheid

HYDRATATIE
Hydra'Global Treatment
90 min
€ 99,50

Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie. Instrumentele studie*: + 36 % HYDRATATIE VAN DE HUID na 1 behandeling.DROOGTERIMPELS lijken verminderd. De huid heeft NIEUWE ENERGIE en UITSTRALING. De huid ziet er VOLLER en FRISSER uit, de huid is STRALEND.

REINIGING
D-Tox Treatment
30 min
€ 69,50

Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten. Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

VOEDEND COMFORT
Nutri'Vital Treatment
90 min
€ 99,50

Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging. De combinatie van de NUTRI'VITAL-producten met de bekende Essentiële Maria Galland Massage voedt, revitaliseert en biedt comfort; de huid wordt weer zacht, fluweelachtig en straalt van schoonheid.

GEVOELIGE HUID
Sensi'Repair Treatment
90 min
€ 89,50

Een professionele behandeling voor gevoelige en reactieve huidtypen, die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.

De SENSI’REPAIR-behandeling is speciaal ontworpen om in te spelen op de behoeften van de meest gevoelige huidtypen.

OGEN
Supreme Eyes Treatment
45 min
€ 40,00

Een behandeling gewijd aan de gevoelige huid rond de ogen om tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. Uitzonderlijk bewezen resultaten dankzij 100 % manuele lymfedrainage. Na de eerste behandeling* : De oogcontour ziet er zichtbaar gladder uit. Tekenen van vermoeidheid lijken zichtbaar verminderd. De behandeling heeft een zichtbaar liftend effect.

LUXE
Mille Treatment
90 min
€ 130,00

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-CMG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest. De buitengewone werkstoffen werken in synergie om de huid een compleet effect te bieden op de tekenen van veroudering: hydratatie, regeneratie, gladde huid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels. Aan het einde van het ritueel is de huid subliem en onthult ze een nieuwe jeugdigheid.

KORT
Rituel Express Treatment
30 min
€ 55,00

Het mooiste van alle kennismakingsrituelen in de wereld van Maria Galland in slechts 30 minuten. De ontspannende korte behandeling, die zorgt voor een heerlijk fris gevoel is ideaal voor een huid die meer energie nodig heeft. Massages die op en top verwennen en intensief werkzame maskers zorgen voor een korte vakantie met een zichtbaar mooi resultaat. Zeer effectieve werkstoffen zoals microfijn yoghurtpoeder, sodium PCA en aloë vera zijn voortreffelijke vochtfactoren, die de elasticiteit van de huid verbeteren. Hooggekwalificeerde concentraten zoals die van sesamolie en olie van de macadamianoot verzorgen de veeleisende huid en maken haar zacht en soepel. De teint ziet er frisser en stralender uit. Rituel Express Initiation Beauté is perfect voor iedereen die snel resultaat wil zien.

ZELFVERWARMEND MASKER
Mosaic Modeling Method
90 min
€ 110,00

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Verstevigend, egaliserend en stimulerend.

Wil je jouw huid verbeteren en weer op een natuurlijke manier laten stralen?

Versterk je natuurlijk schoonheid; de Maria Galland filosofie

Jouw huid is uniek en kostbaar. Ze heeft veel te verduren als gevolg van onder meer stress, een actieve levensstijl, hormonen, de zon en bijvoorbeeld medicijnen. Door een gezichtsbehandeling optimaal aan te laten sluiten bij jouw huid, wordt je natuurlijke schoonheid weer langdurig zichtbaar. Iedere behandeling begint daarom met een zorgvuldige huidanalyse. Op basis daarvan kiezen we samen welke behandelingen en verzorgingsproducten jouw huid het beste ondersteunen, ontspannen, reinigen, voeden en versterken.

Een gezichtsbehandeling met Maria Galland producten

De indrukwekkende effecten van Maria Galland gezichtsbehandelingen zijn het resultaat van enerzijds de zorgvuldige en deskundige handen van goed opgeleide schoonheidsspecialisten en anderzijds de hoogwaardige, professionele verzorgingsproducten die worden gebruikt in de Maria Galland Salon. Wil je de producten thuis ook graag gebruiken? Ze zijn te verkrijgen in mijn schoonheidssalon of eenvoudig te bestellen via mijn Maria Galland Webshop.

 

Gezichtsbehandelingen met een langdurig resultaat

Wil je jouw huid verder versterken, weer op een natuurlijke manier laten stralen en deze mooie resultaten langdurig behouden? Gun je zelf dan regelmatig een professionele gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Annet Wolters. Of het accent nu ligt op reiniging, peeling, hydratatie, anti-aging, voeding of bescherming van de huid, met de gezichtsproducten van Maria Galland zie je direct resultaat. Rimpeltjes vervagen, je huid is weer fris en gezond en laat zich van haar mooiste kant zien.