What would you like to find?

LAAT JE HUID WEER STRALEN

Gezichtsbehandeling

Professionele gezichtsbehandelingen met de exclusieve producten van Maria Galland. Omdat geen vrouw hetzelfde is, maar wel haar eigen unieke schoonheid wil laten zien. Maria Galland werkt al bijna 60 jaar vanuit de filosofie dat onze schoonheid pas echt zichtbaar wordt met een ‘ultra-gepersonaliseerde huidverzorging op maat’. Daarom stemmen we alle gezichtsbehandelingen en producten volledig af op de behoeften en uitdagingen van jouw huid. 

Gezichtsbehandelingen

Klassieke behandeling
75 min
€ 55,00

Dieptereiniging, peeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende massage, serum en een masker

VERKWIKKEND
Soin Revelation Lumiere de Jeunesse
75 min
€ 70,00

Deze verkwikkende, 75 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

VANAF 40 JAAR
Lifting Absolue Jeunesse
90 min
€87,50

De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFTING ABSOLUE JEUNESSE, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest te resetten.

VANAF 50 JAAR
Activ'Age
90 min
€ 92,50

Een zeer werkzame verzorgende behandeling, die de schoonheid van de rijpere huid activeert.De behandeling Activ'Age verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. Zeer geschikt voor de huid vanaf ca. 50 jaar.

REINIGING
D-Tox Peau Neuve
30 min
€ 50,00

Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten. Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

SCHUIMMASKER
Soin Cocon
90 min
€ 67,50

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren. De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

VERFRISSEND
Soin Thalasso Visage
90 min
€ 67,50

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

LUXE
Soin Mille Lumière
90 min
€ 99,50

SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

DECOLLETE
Masque Mille Décolleté Lumière
30 min
€ 50,00

Masque Mille Décolleté Lumière lijkt wel een kleine schoonheidsrevolutie: direct na het gebruik geeft dit kostbare masker uw decolleté een fantastische uitstraling - dankzij een speciaal voor de luxe lijn MILLE ontwikkeld werkstofcomplex: een zeer werkzame celactivator, van mangostan, kweepeer en een bioferment, stimuleert de spankracht van het decolleté. Gepatenteerde tripeptiden verminderen droogtelijntjes, verstevigen de huid en zorgen voor een betere huidstructuur.

KORT
Rituel Express Initiation Beauté
30 min
€ 40,00

Het mooiste van alle kennismakingsrituelen in de wereld van Maria Galland in slechts 30 minuten. De ontspannende korte behandeling, die zorgt voor een heerlijk fris gevoel is ideaal voor een huid die meer energie nodig heeft. Massages die op en top verwennen en intensief werkzame maskers zorgen voor een korte vakantie met een zichtbaar mooi resultaat. Zeer effectieve werkstoffen zoals microfijn yoghurtpoeder, sodium PCA en aloë vera zijn voortreffelijke vochtfactoren, die de elasticiteit van de huid verbeteren. Hooggekwalificeerde concentraten zoals die van sesamolie en olie van de macadamianoot verzorgen de veeleisende huid en maken haar zacht en soepel. De teint ziet er frisser en stralender uit. Rituel Express Initiation Beauté is perfect voor iedereen die snel resultaat wil zien.

STEVIG MASKER
Soin Masque Modelant
90 min
€ 87,50

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal "probleemoplossers" worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

ANTI-AGE
Soin Masque Modelant Yeux
30 min
€ 40,00

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen. Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Wil je jouw huid verbeteren en weer op een natuurlijke manier laten stralen?

Versterk je natuurlijk schoonheid; de Maria Galland filosofie

Jouw huid is uniek en kostbaar. Ze heeft veel te verduren als gevolg van onder meer stress, een actieve levensstijl, hormonen, de zon en bijvoorbeeld medicijnen. Door een gezichtsbehandeling optimaal aan te laten sluiten bij jouw huid, wordt je natuurlijke schoonheid weer langdurig zichtbaar. Iedere behandeling begint daarom met een zorgvuldige huidanalyse. Op basis daarvan kiezen we samen welke behandelingen en verzorgingsproducten jouw huid het beste ondersteunen, ontspannen, reinigen, voeden en versterken.

Een gezichtsbehandeling met Maria Galland producten

De indrukwekkende effecten van Maria Galland gezichtsbehandelingen zijn het resultaat van enerzijds de zorgvuldige en deskundige handen van goed opgeleide schoonheidsspecialisten en anderzijds de hoogwaardige, professionele verzorgingsproducten die worden gebruikt in de Maria Galland Salon. Wil je de producten thuis ook graag gebruiken? Ze zijn te verkrijgen in mijn schoonheidssalon of eenvoudig te bestellen via mijn Maria Galland Webshop.

 

Gezichtsbehandelingen met een langdurig resultaat

Wil je jouw huid verder versterken, weer op een natuurlijke manier laten stralen en deze mooie resultaten langdurig behouden? Gun je zelf dan regelmatig een professionele gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Annet Wolters. Of het accent nu ligt op reiniging, peeling, hydratatie, anti-aging, voeding of bescherming van de huid, met de gezichtsproducten van Maria Galland zie je direct resultaat. Rimpeltjes vervagen, je huid is weer fris en gezond en laat zich van haar mooiste kant zien.