C MG A4 LeMaqu Seductionenrouge(1)
Shellac gel nagellak

€ 25,00

Wat is SHELLAC?

SHELLAC Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND™, de innovatie SHELLAC™. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo een groot succes zou zijn had niemand durven dromen. Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND™ SHELLAC™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!

De producten van CND™ die nodig zijn voor het aanbrengen van SHELLAC™ zijn volledig afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat SHELLAC™ kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden. SHELLAC™ wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding heeft gevolgd bij CND™. Gecertificeerde salons werken dan ook allemaal volgens vaste stappen, voor een mooi, veilig en langdurig resultaat.

Het opbrengen van de Shellac nagellak op de vingernagels of teennagels duurt ca. 30 minuten. De kosten bedragen € 25,00.