Essences
Les Essences

v.a. € 12,00

Met de nieuwe en exclusieve Essences van Maria Galland kan ik uw schoonheidsbehandeling zeer persoonlijk aanpassen aan iedere huidzone en zo unieke behandelingsresultaten bereiken, die u niet alleen direct kunt voelen, maar ook kunt zien. Ik breng de juiste Essence aan onder de huidverzorging, waarmee het effect van de behandeling zeer versterkt wordt. Om het effect van de behandeling te verlengen, stel ik uw eigen kuur samen voor de verzorging thuis. Er zijn 7 verschillende Essences:

 • CAVIAR – ANTIRIMPELVERZORGING
  Luxe antirimpel verzorging

  Kaviaar, een van de kostbaarste en meest succesvolle ingrediënten, maakt van deze uiterst werkzame essence een essentiële, luxe anti-aging verzorging. Dit geeft de huid alles wat ze nodig heeft en meteen ook een fluweelzacht gevoel.

 • ORCHIDÉE NOIRE – REGENERAT
  Ontspanning voor een huid die hersteld moet worden

  De kostbare olie van de zwarte orchidee geeft de huid, in combinatie met de waardevolle olie van de macadamianoot, een korte wellness-vakantie en de kracht om weer snel te herstellen. Deze exotische schoonheid verwent de huid, maakt haar soepel en zacht en het huidreliëf glad.

 • MALACHITE – KALMERING
  Harmonie voor de gevoelige huid

  Malachiet is het antwoord bij de verzorging van de gevoelige huid met roodheden. Het extract van deze edelsteen brengt de geïrriteerde huid tot rust en direct weer in evenwicht. De lichte, aangename geltextuur geeft de huid onmiddellijk een weldadig gevoel.

 • TRUFFE BLANCHE – HYDRATATIE
  Voor een frisse teint

  De witte zomertruffel, een zeldzaam, uiterst kostbaar juweel, uit de bossen van Zuid-Frankrijk is het belangrijkste bestanddeel van deze vochtherstellende essence. De hydraterende eigenschappen van deze culinaire lekkernij geven de huid vocht, verfrissen haar en geven haar een stralend mooie teint.

 • ARGENT – ZUIVEREND
  Voor een zuivere, matte teint

  Een bijzondere creatie van hoogwaardig zilver ontdoet de huid van overvloedig vet, verfijnt de poriën en zorgt zo voor een prachtige, schone huid. Een speciaal complex van microzilver beschermt haar tegen irritaties en onzuiverheden, harmoniseert het huidbeeld en matteert.

 • OR – REVITALISEREND
  Energie voor een vermoeide huid

  Goud, een symbool van eeuwige schoonheid en met een blijvende uitstraling geeft een vermoeide huid weer nieuwe energie. Het kostbaarste element van de Essence OR, het 24-karaats goud revitaliseert de huid, maakt haar glad en zorgt ervoor dat ze de mooiste accessoire wordt.

 • HYALURON – OOGVERZORGING DIE DE OOGHUID GLADDER MAAKT
  Zijdezachte, lichte ooggel voor stralend mooie ogenblikken

  Hyaluronzuur, het hoofdbestanddeel van deze essence, geeft de tere oogzone intensief vocht, maakt rimpeltjes gladder en vermindert wallen. Ze reguleert het ritme van de huid, voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en laat haar weer stralen. De multifunctionele anti-aging essence voor de oogzone is zeer goed afgestemd op de gevoelige oogzone.

 In opverleg met u bepaal ik welke Essence geschikt is voor uw huid of huidzone.

De Essences voor thuisgebruik kosten € 12,- per stuk, de Hyaluron voor de ogen is € 16,-. Hiermee kunt u de huid meerdere malen intensief behandelen.