Sensi-therapie is een behandelwijze die naar de mens als totaal kijkt. Vanwege deze holistische kijk is het geschikt om zowel lichamelijke als geestelijke klachten te behandelen. Sensi-therapie zorgt dat de balans weer terugkomt in lichaam en geest. Het is geschikt voor jong en oud!

Uit ervaring is gebleken dat de sensi-therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven. 2 tot 5 sessies zijn vaak al voldoende.

WERKWIJZE
Tijdens de Sensi therapie sessie worden eerst de behoeften van het lichaam bepaald. Dit doe ik met het doormeten van het lichaam met behulp van een biosensor. Dit is een prettige manier van doormeten, waar je geen enkele hinder van zult ondervinden. Op deze manier kan ik onbalans in het lichaam opsporen. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn allergieen of intoleranties, emoties en burn-out of tekorten van vitaminen en mineralen. Uit de metingen volgt welke behandeling op dit moment het beste bij jouw klacht past. Zo krijg je altijd een behandeling op maat.
Ik adviseer bij alle klachten ook altijd een (huis)arts te bezoeken.

De Sensi therapie werkwijze bestaat uit:

  • het in balans brengen van lichaam en geest
  • direct op gang brengen van het proces door behandeling van onderliggende patronen (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)
  • weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en een meting of je ergens allergisch of intolerant voor bent)
  • ondersteuning van het herstelproces door o.a. remedies

 

sensi 1